Hotelletjes

op de Azoren

Hotels op Barbados

Hotels op Barbados zijn voor lange tijd alleen gebouwd in de hoofdstad Bridgetown. De verspreiding van hotels over de rest van het eiland is echt iets van de laatste decennia. Nog steeds vind je de meeste hotels in Bridgetown, maar ook voor een hotel aan de kust hoef je niet lang te zoeken. Je vind zowel aan de oost als aan de westkust een ruim aanbod aan hotels. De westkust is het meest toeristisch, daar vind je dus de meeste luxe hotels.

Hotels op Barbados zijn er in allerlei soorten en maten, prijzen en klassen. Of je nu op zoek bent naar een ontzettend luxe hotel of een wat meer betaalbaar hotel: Barbados heeft het allemaal! De verschillende hotels zijn allemaal goed voorbereid op toeristen, kijk dan ook niet raar op als ze in hotels bijvoorbeeld een Engels ontbijtje serveren. Doordat het aanbod van hotels op Barbados zo ontzettend groot is, zit er altijd wel een hotel bij die bij je past en waar je je direct thuis zult voelen. Kijk snel hieronder voor onze aanraders!
Op tijd boeken

Net als bij veel vakanties raden we aan op tijd te boeken als je op zoek bent naar een hotel op Barbados. Barbados is een zeer populaire bestemming in de zomermaanden, dus zitten de mooiste hotels al snel vol. Een hotel hoeft absoluut niet duur te zijn! Bekijk dus je opties, en boek vroeg!

Hoteltips

Bridgetown
 • Grand Barbados Beachresort
  Voordat het Hilton hotel werd gebouwd op Barbados was dit het aangewezen hotel voor zakelijke reizigers. De kamers zijn soms wat onpersoonlijk maar hebben allemaal een balkon. Het hotel bezit zowel een sportschool als een zwembad.
 • Savannah Hotel
  Dit goed ontworpen hotel heeft ongeveer honderd elegante kamers met een zeer complete inrichting. Het hotel is gevestigd in het historische Garrison gebouw.
 • Hilton Hotel Barbados
  Dit indrukwekkende hotel heeft zo’n 350 kamers en is zowel voor een particulier als een zakelijk bezoek zeer geschikt. Het hotel heeft ook vergaderkamers en expositieruimtes.
Noordkust
 • Cobblers Cove Hotel
  Dit onvergetelijke elegante hotel heeft een prachtig uitzicht over de Caribische zee. Het hotel heeft een klassieke en stijlvolle inrichting.
 • Hotel Almond Resort Village
  Het hotel biedt je alles waar je behoefte aan hebt en het personeel zal er alles aan doen om het je naar je wens te maken, ‘It’s all about you’ is hun motto.
Oostkust
 • Atlantis Hotel
  Dit hotel, gebouwd in 1880, was een van de eerste hotels buiten Bridgetown. Uitkijkend op het fotogenieke Tent Bay is dit hotel, waar ook heerlijk eten geserveerd wordt, een aanrader!
 • New Edgewater Hotel
  Sommige kamers hebben een wat teleurstellend uitzicht. Het hotel kent een speciale bruidskamer en maakt duidelijk onderscheid in de verschillende kamers, let dus op welke je boekt.
 • Round House Inn Hotel
  Een prima, schoon en een goed hotel met een uitstekend restaurant.
 • Sea-U Guest House
  De kamers zijn gezellig en hebben een relaxte sfeer en prachtig uitzicht vanaf de grote veranda.
Westkust
 • Almond Beach Village
  Dit grote en populaire all-inclusive hotel is in de lengte uitgestreken over de kust. Naast vele bars, restaurants en activiteiten vindt je er maar liefst elf zwembaden en een golfclub.
 • Angler Apartments
  Veertien appartementen, volledig voorzien van airco, worden omringd door mangobomen en liggen slechts vijf minuten van het strand.
 • Cobblers Cove Hotel
  Verscholen achter een prachtige tuin ligt dit hotel. Het hoofdgebouw bestaat uit een bar en een restaurant en is aangesloten op het strand.
Zuidkust
 • Accra Beach Hotel
  Wanneer je op zoek bent naar een plek waar je een vintage fles Bordeaux kunt drinken zit je hier goed. Bovendien worden de flessen wijn en sterke drank tegen spotgoedkope prijzen verkocht.
 • Beachhouse Cleverdale
  Een prettig gasthuis op steenworp afstand van het strand. Dit gasthuis is niet duur en bezit een gemeenschappelijke keuken, een ontbijtkamer en een woonkamer. De kamers zijn ruimtelijk en comfortabel.
 • Hotel Bougainvillea Beach Resort
  Dit hotel is zeer populair bij Britse tourtoeristen. Het hotel bevat zo’n 138 kamers en erg vriendelijk personeel. Daarnaast kun je er poolen, tennissen.
 • Hotel Melbourne Inn
  De kamers zijn misschien een beetje oubollig maar de rustige locatie en de vriendelijke sfeer maken een hoop goed. Ook kent het hotel een vrij goedkoop restaurant en een tuin met een jacuzzi.