De hotels

in de Azoren

Reisadvies Honduras

Wat is het reisadvies van Honduras en is een vakantie naar Honduras gevaarlijk? Het antwoord hierop is: ”Zolang je de adviezen van de Nederlandse staat opvolgt is dit land niet per se gevaarlijk!”. In de meeste delen van Honduras geldt een veiligheidsrisico. Het is daarom erg belangrijk dat je protesten en demonstraties mijdt en niet alleen over straat gaat. Sommige delen, als het noorden van het land, kan je beter mijden. Hier wordt aangeraden om daar alleen naar toe te gaan, wanneer deze reis noodzakelijk is.

Honduras is een bijzondere vakantiebestemming die misschien niet zo snel in je opkomt. Honduras heeft enorm veel te bieden voor elk type reiziger. Zo kan je er heerlijk relaxen aan het strand, of een prachtige wandeling maken door de bergen. Meer feiten over Honduras  vind je in onze feitentabel!
Vakantie Honduras gevaarlijk?

Het reisadvies voor Honduras is niet positief. Dit houdt in dat de staat het niet aanraadt om naar Honduras af te reizen. Wanneer je toch naar Honduras gaat, zijn de volgende zaken belangrijk om te weten:

  • Vermijd demonstraties en protesten. Deze kunnen soms gewelddadig verlopen. We raden je, tijdens je vakantie naar Honduras, dan ook aan om niet naar demonstraties te gaan.
  • Vermijd het noorden van Honduras. Hier geldt een negatief reisadvies voor.
  • Controleer van te voren welke reisdocumenten je nodig hebt voor een vakantie naar Honduras.

Informatie over het reisadvies

Belangrijk!: Bekijk de website van de Nederlandse Staat altijd voor het meest actuele reisadvies naar Honduras!

Honduras.nl aanvaardt zelf geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die ontstaat als gevolg van dit reisadvies. U bent verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid en maakt zelf de beslissing om wel of niet naar Honduras te reizen.